Meeting & events

Vergaderen, dineren en feesten

Zalen voor diverse doeleinden

Zalenoverzicht

Een geschikte zaal huren in de Drechtsteden voor bijvoorbeeld vergadering, training, productpresentatie, feest, verjaardag, bruiloft en condoleances? Van der Valk Hotel ARA is de ideale locatie voor uw evenement. Gelegen op een steenworp afstand van Dordrecht en Rotterdam aan de oevers van de Oude Maas in natuurgebied ''De Hoge Nesse". Ontdek de mogelijkheden van onze 7 multifunctionele zalen. Ook kunt u bijvoorbeeld gemakkelijk kiezen uit diverse vergaderarrangementen

Vergadering, training, brainstormen

Zakelijke bijeenkomsten

Ontdek ons aanbod en vraag online een offerte aan voor uw vergadering, training, teambuildingsessie, conferentie, feest, diner of ander evenement. Ons professionele banqueting team helpt u graag bij de planning en invulling van uw event, om er zeker van te zijn dat het wordt zoals u voor ogen heeft.

Feesten, recepties, borrels

Vier het in Hotel ARA

Wat het ook is dat u wenst te organiseren, Hotel ARA staat uiteraard klaar om uw feest, borrel of receptie samen met u te plannen. Jullie grote dag vieren? Ook dat is mogelijk, neem eens een kijkje bij trouwen!

Culinaire mogelijkheden

Restaurant

Culinaire mogelijkheden

Hou het energieniveau hoog! Zorg dat iedereen zich goed blijft concentreren door op de juiste momenten gedurende de dag een lekkere maaltijd of snack aan te bieden. U kunt kiezen uit tal van opties. 

Samen met een groep vrienden of familie genieten van lekkere maaltijden? Neem dan eens hier een kijkje naar alle mogelijkheden.