E-Chopper verhuur

Van der Valk Hotel ARA biedt een verrassende omgeving waar u volop de mogelijkheid heeft om mooie tochten te maken. Zwijndrecht ligt aan de zuidrand van het groene Hart. Het groene Hart ligt middenin de Randstad en is één van de twintig nationale Landschappen.
Aan de zuidrand van het groene Hart liggen de polders Alblasserwaard en Vijfheerenlanden, omarmd door de rivieren Lek, Noord, Merwede en Linge, een puur Hollands Landschap!

Ontdek de Hoeksche Waard

Met het voetveer steekt u de Oude Maas over en ontdekt u de De Hoeksche Waard! Hoe? dat maakt u zelf uit! Het strakke polderland biedt u alle ruimte. Langgerekte akkers, hoge rijk beboomde dijken met karakteristieke dijkbebouwing, oude kreken bepalen binnendijks het landschap. Wie van de natuur wilt genieten ontdekt de Hoeksche Waard met paard en wagen, lopend, met de fiets of op de E-chopper! 

E-Chopper verhuur

Wij bieden u E-choppers van hoge kwaliteit om comfortabel tochten te maken. Wij beschikken over acht E-choppers dus reserveer op tijd! bent u met een groter gezelschap? vraag naar de mogelijkheden.

Huur uw e-chopper vanaf €22,50!

Reserveer

Vanaf Hotel ARA hebben wij verschillende routes voor u uitgestippeld van 10 tot 50 km. Wij adviseren u de route in Google maps in te voeren.