Voor onze jongste gasten

Valk Kids bij Hotel ARA

Overnachten met kids

Slapen

Samen genieten van een gezellig verblijf bij Van der Valk als gezin! Wij stellen de gezelligheid voorop en bieden u de gelegenheid om met drie personen te overnachten in een comfortabele kamer, met een extra bed of kinderbedje. Dit is de ideale oplossing voor een ontspannen en gezinsvriendelijk verblijf.

Kindvriendelijk restaurant

Eten

Geniet van een heerlijk gezinsdiner tijdens je verblijf met het Timo Toekan Menu. Dit kindvriendelijke menu, afgeleid van de bekende Van der Valk kaart, biedt diverse opties. Laat de kinderen genieten van een gevarieerde en smaakvolle maaltijd, perfect afgestemd op hun voorkeuren. Onze Timo Toekan kleurplaten houden de kids ook lekker bezig aan tafel.

Natuurrijke omgeving

Plezier

In onze groenrijke omgeving zijn er talloze mogelijkheden om er lekker op uit te gaan met de kids. Doe met elkaar de beweegroute of ga lekker klimmen en klauteren in Speelbos Hooge Nesse. Struin heerlijk over paden, zoek naar bijzondere planten en vogels of speel naar hartenlust. Is het wat slechter weer? Neem dan een verfrissende duik in het zwembad. Voor elk wat wils, zowel buiten als binnen de comfortabele setting van ons hotel.