FITNESS

Bij Van der Valk Hotel ARA begrijpen we dat een actieve levensstijl belangrijk is, zelfs wanneer u op reis bent. Daarom hebben we fitnessliefhebbers in gedachten gehouden en een state-of-the-art fitnessruimte ingericht in ons souterrain, zodat u uw conditie op peil kunt houden, zelfs terwijl u geniet van uw verblijf in ons hotel.

Sportschool in Hotel

Onze fitnessruimte biedt u toegang tot diverse cardio- en krachtapparatuur, waarmee u uw fitnessdoelen kunt bereiken terwijl u bij ons verblijft. Of u nu uw uithoudingsvermogen wilt verbeteren met een intensieve cardiotraining of spieren wilt opbouwen met krachttraining, onze faciliteiten zijn ontworpen om aan uw behoeften te voldoen.

Cardio-apparatuur voor Uithoudingsvermogen en Plezier

Of u nu een fanatieke hardloper bent of gewoon wilt genieten van een effectieve cardiotraining, onze fitnessruimte beschikt over een uitgebreid assortiment aan cardio-apparatuur. Van loopbanden tot hometrainers, elliptische machines en meer - u kunt uw favoriete cardio-oefeningen uitvoeren terwijl u geniet van uw verblijf in ons hotel. Blijf in beweging, zelfs als u op zakenreis bent.

Krachttraining voor Sterke Resultaten

Als u op zoek bent naar krachttraining, biedt onze fitnessruimte ook een scala aan geweldige opties. Onze krachtapparatuur is ontworpen om u te helpen spieren op te bouwen, kracht te vergroten en uw algehele welzijn te verbeteren. Onze fitnessfaciliteiten zijn geschikt voor zowel beginners als ervaren sporters. Ontspan daarna je spieren in onze sauna, zodat u zich weer fit voelt voor de volgende training!

Toegankelijk en Gemakkelijk

Onze fitnessruimte is niet alleen goed uitgerust, maar ook gemakkelijk toegankelijk voor alle hotelgasten. Hotelgasten kunnen kosteloos gebruikmaken van onze fitnessfaciliteiten tijdens het verblijf. De fitnessruimte is dagelijks geopend van 07:00 uur tot 23:00 uur, zodat u uw trainingsschema kunt aanpassen aan uw voorkeuren.

Bij Van der Valk Hotel ARA geloven we in het welzijn van onze gasten, en onze fitnessfaciliteiten zijn een bewijs van die toewijding. Of u nu op zoek bent naar een snelle trainingssessie of een volledige fitnesservaring, onze fitnessruimte is de ideale plek om aan uw gezondheid en welzijn te werken tijdens uw verblijf. Blijf actief, blijf gezond, en geniet van een uitgebalanceerde levensstijl bij Van der Valk Hotel ARA.