OPLAADSERVICE

Bij Van der Valk Hotel ARA begrijpen we de behoeften van moderne reizigers en zakelijke professionals. Daarom bieden we een state-of-the-art oplaadservice voor elektrische auto's, zodat u tijdens uw verblijf, vergaderingen, lunch of diner altijd zorgeloos kunt genieten. Onze oplaadfaciliteiten zijn ontworpen om uw reis comfortabeler en milieuvriendelijker te maken.

Krachtige Oplaadpunten - Snel en Efficiënt

Als elektrische autobezitter kunt u bij ons gebruik maken van 6 oplaadpunten met een laadvermogen van 22 kW. Deze oplaadpunten bieden u de mogelijkheid om uw auto op te laden terwijl u van onze gastvrijheid geniet. Daarnaast hebben we 2 snellaadpunten met een indrukwekkend laadvermogen van 150 kW, wat betekent dat u snel weer op weg kunt, zelfs als u maar beperkte tijd heeft.

Gebruiksvriendelijk en Veelzijdig - Diverse Laadpassen geaccepteerd

Het gebruik van onze oplaadservice is uiterst eenvoudig. U kunt uw elektrische auto opladen met uw GreenFlux laadpas. Bovendien accepteren we ook laadpassen van The New Motion, Eneco, Essent, ANWB, Travelcard en Last Mile Solution. Of u nu al een bestaande laadpas heeft of er een wilt aanschaffen, wij zorgen ervoor dat u gemakkelijk en snel toegang heeft tot onze oplaadfaciliteiten.

Duurzaamheid en Comfort - Onze Prioriteit

Bij Van der Valk Hotel ARA zetten we ons in voor duurzaamheid en klanttevredenheid. Onze oplaadservice voor elektrische auto's is een weerspiegeling van deze toewijding. We willen ervoor zorgen dat uw verblijf zo comfortabel en milieuvriendelijk mogelijk is. Of u nu geniet van een heerlijke maaltijd in ons restaurant, een vergadering bijwoont of ontspant in uw kamer, wij zorgen ervoor dat uw elektrische auto altijd klaar is om u naar uw volgende bestemming te brengen.

Kies voor Van der Valk Hotel ARA en profiteer van onze oplaadservice voor elektrische auto's. Laat uw zorgen over het opladen van uw auto achter u en geniet van een zorgeloos verblijf met ons. Welkom in de toekomst van gastvrijheid en duurzaam reizen bij Van der Valk Hotel ARA.