Fiets huren

Van der Valk Hotel ARA biedt een verrassende omgeving waar u volop de mogelijkheid heeft om mooie fietstochten te maken. Zwijndrecht ligt aan de zuidrand van het groene Hart. Het groene Hart ligt middenin de Randstad en is één van de twintig nationale Landschappen.
Aan de zuidrand van het groene Hart liggen de polders Alblasserwaard en Vijfheerenlanden, omarmd door de rivieren Lek, Noord, Merwede en Linge, een puur Hollands Landschap!

Ontdek de Hoeksche Waard!

Met het voetveer steekt u de Oude Maas over en ontdekt u de De Hoeksche Waard! Hoe? dat maakt u zelf uit! Het strakke polderland biedt u alle ruimte. Langgerekte akkers, hoge rijk beboomde dijken met karakteristieke dijkbebouwing, oude kreken bepalen binnendijks het landschap. Wie van de natuur wilt genieten ontdekt de Hoeksche Waard met paard en wagen, lopend of met de fiets! Bent u een fervent fietser dan huurt u bij ons een fiets om de omgeving te verkennen.

Hotel met fietsverhuur.

Wij bieden u de mogelijkheid om als hotelgast elektrische fietsen te huren bij onze receptie. Deze hebben trapondersteuning, zo wordt het fietsen gemakkelijker en daardoor kan iedereen een lange afstand fietsen om zoveel mogelijk van de omgeving te ontdekken. 

Wilt u graag een volledig verzorgd verblijf? Dan kunt u kiezen uit voor een fietsarrangement. Kortom, maak een keuze uit een Van der Valk fietshotel en geniet van de prachtige omgeving van Nederland!
 
E-Bike: € 25,00 per dag 

Vanaf Hotel ARA hebben wij verschillende fietsroutes voor u uitgestippeld van 10 tot 70 km. Uiteraard kunt u ook zelf een route samenstellen.