Buffetten bij Van der Valk Hotel ARA
Bij Hotel ARA kunt u kiezen uit verschillende buffetten. Voor ieder wat wils. Ook heeft u de mogelijkheid om het bufet uit te breiden met een soep naar keuze.
U kunt bij Hotel ARA een buffet bestellen voor groepen vanaf 35 personen. Indien u de samenstelling van uw buffet zou willen wijzigen, of er bijzondere afspraken gemaakt moeten worden, dient dit in overleg met de banqueting afdeling van Hotel ARA te gebeuren.
Vanzelfsprekend houden wij rekening met speciale dieetwensen en allergieën.
Alle buffetten zijn uit te breiden met een soep van het seizoen à € 2,75 p.p. extra.
KOUDE GERECHTEN
• Salade crudité
• Salade caprese van frisse tomaat, mozzarella en basilicum
• Frisse salade van witte kool, worteltjes en rozijnen
• Visplateau met diverse soorten gerookte vis en Hollandse garnalen
• Italiaanse tonijnsalade met rode ui en rauwkost
• Ardennerham met galiameloen
• Rundercarpaccio met Parmezaanse kaas, rucola en truffelmayonaise
BROOD
• Ambachtelijk breekbrood en stokbrood
• Boter en kruidenboter
WARME GERECHTEN
• Kabeljauwfilet met kruidige tomatensaus
• Gebakken zalmmet witte wijnsaus
• Malse varkenshaasmedaillons met rode wijnsaus
• Malse kippendijen met satésaus en seroendeng
• Aardappelkroketjes met mayonaise
• Provençaalse ratatouille van aubergine, courgette, tomaat, ui, knoflook en verse kruiden
DESSERT
• Gevulde slagroomsoesjes en moorkopjes
• Vers fruit met slagroom
• Vruchtenbavarois
• Diverse ijssoorten
• Chocolademousse
€ 42,50 p.p.
KOUDE GERECHTEN
• Salade crudité
• Salade caprese van frisse tomaat, mozzarella en basilicum
• Aziatische krabsalade met pompoen
• Diverse gerookte vissoorten met bijpassende sauzen
• Glaasje Hollandse garnalen met cocktailsaus
• Serranoham met zongedroogde tomaatjes, rucola, vijgen en kruidensla
• Gerookte eendenborst met little gem en gerookte amandelen
BROOD
• Ambachtelijk breekbrood en stokbrood
• Boter en kruidenboter
WARME GERECHTEN
• Lauwwarme scampi’s met roerbakgroenten en teriyaki saus
• Gebakken zalm met witte wijnsaus
• Kippendijen à la Flamande (ui, bacon, bruin bier en mosterd)
• Ossenhaaspuntjes met een jus van rode wijn
• Provençaalse ratatouille van aubergine, courgette, tomaat, ui, knoflook en verse kruiden
• Knoflookaardappeltjes uit de oven, pomme gratin of aardappelkroketjes
DESSERT
• Tiramisu
• Vers fruit met slagroom
• Vruchtenbavaroises
• Omelette Sibérienne
• Chocolademousses in glaasjes
• Creme brûlée
€ 45,50 p.p.
Laat u verrassen door de specialiteiten van de chef!
€ 40,50 p.p.
Voor groepen vanaf 15 personen is een diner met een door u zelf samengesteld meerkeuze menu ook een optie. Meer informatie vindt u hier.
Wij nodigen u graag uit
Wilt u vrijblijvend een afspraak maken om de mogelijkheden te bespreken, onze zalen te zien en de sfeer te proeven? Bel 078-6231783 of mail naar banqueting@hotelara.nl. Uiteraard kunt u ook een offerte aanvragen.