Diner voor gezelschappen
Ook voor het diner bieden we diverse opties. Bekijk de mogelijkheden hier om te ontdekken wat het beste bij uw evenement past.
Heeft u iets anders in gedachten? Laat het ons weten!
Of ga voor een buffet, en maak keuze uit onderstaande opties
Alle buffetten zijn uit te breiden met een soep van het seizoen à € 2,50 p.p. extra.
KOUDE GERECHTEN
• Salade crudité
• Salade caprese van frisse tomaat, mozzarella en basilicum
• Frisse salade van witte kool, worteltjes en rozijnen
• Visplateau met diverse soorten gerookte vis en Hollandse garnalen
• Italiaanse tonijnsalade met rode ui en rauwkost
• Ardennerham met galiameloen
• Rundercarpaccio met Parmezaanse kaas, rucola en truffelmayonaise
BROOD
• Ambachtelijk breekbrood en stokbrood
• Boter en kruidenboter
WARME GERECHTEN
• Kabeljauwfilet met kruidige tomatensaus
• Gebakken zalmmet witte wijnsaus
• Malse varkenshaasmedaillons met rode wijnsaus
• Malse kippendijen met satésaus en seroendeng
• Aardappelkroketjes met mayonaise
• Provençaalse ratatouille van aubergine, courgette, tomaat, ui, knoflook en verse kruiden
DESSERT
• Gevulde slagroomsoesjes en moorkopjes
• Vers fruit met slagroom
• Vruchtenbavarois
• Diverse ijssoorten
• Chocolademousse
€ 39,50 p.p.
KOUDE GERECHTEN
• Salade crudité
• Salade caprese van frisse tomaat, mozzarella en basilicum
• Aziatische krabsalade met pompoen
• Diverse gerookte vissoorten met bijpassende sauzen
• Glaasje Hollandse garnalen met cocktailsaus
• Serranoham met zongedroogde tomaatjes, rucola, vijgen en kruidensla
• Gerookte eendenborst met little gem en gerookte amandelen
BROOD
• Ambachtelijk breekbrood en stokbrood
• Boter en kruidenboter
WARME GERECHTEN
• Lauwwarme scampi’s met roerbakgroenten en teriyaki saus
• Gebakken zalm met witte wijnsaus
• Kippendijen à la Flamande (ui, bacon, bruin bier en mosterd)
• Ossenhaaspuntjes met een jus van rode wijn
• Provençaalse ratatouille van aubergine, courgette, tomaat, ui, knoflook en verse kruiden
• Knoflookaardappeltjes uit de oven, pomme gratin of aardappelkroketjes
DESSERT
• Tiramisu
• Vers fruit met slagroom
• Vruchtenbavaroises
• Omelette Sibérienne
• Chocolademousses in glaasjes
• Creme brûlée
€ 42,50 p.p.
KOUDE GERECHTEN
• Frisse komkommersalade met paprika en rode ui
• Tomatensalade met mozzarella en pesto
• Griekse groene salade met feta, rode ui, tomaat en een yoghurtdressing
• Gerookte forel en gerookte zalm met ansjovismayonaise
• Mediterraanse tonijnsalade met olijven
• Vleeswarenplateau met Serrannoham, salami en mortadella
• Vitello Tonnato
BROOD
• Foccacia, ambachtelijk breekbrood en ciabatta
• Kruidenboter, aioli en tapenade
WARME GERECHTEN
• Spaanse gehaktballetjes in pittige tomatensaus
• Provencaals gekruide kippendijen
• Gebakken zalmfilet met citroen en olijven
• Gamba’s à la Gio
• Geroosterde aardappelen met knoflook en rozemarijn
• Vegetarische lasagne
DESSERT
• Tiramisu
• Panna cotta
• Amarettomousse met cantuccini
• Diverse Italiaanse ijssoorten
• Chocolademousse
€ 40,50 p.p.