Van der Valk Hotel ARA

Heerlijke gerechten

Buffet à la carte bij Hotel ARA

Bij Hotel ARA staat flexibiliteit voorop! Daarom vinden wij het logisch dat u zelf bepaald uit welke gerechten uw buffet bestaat. Een buffet bij Hotel ARA bestaat minimaal uit 4 voorgerechten, 3 hoofdgerechten, 1 aardappelgerecht en een groentegerecht. Buiten deze vaste items mag u uw buffet zo uitgebreid maken als u zelf wilt.

U kunt bij Hotel ARA een buffet bestellen voor groepen vanaf 25 personen. Indien u de samenstelling van uw buffet zou willen wijzigen, of er bijzondere afspraken gemaakt moeten worden, dient dit in overleg met de banqueting afdeling van Hotel ARA te gebeuren.

Vanzelfsprekend houden wij rekening met speciale dieetwensen en allergieën.

Voorgerechten

€ 2,25 per gerecht

• Krachtige ossenstaartsoep met pestoroom
• Gevogeltebouillon met kerrieroom
• Lichtgebonden kalfsbouillon met basilicumroom
• Soep van pomodoritomaten met geslagen room
• Aardappelsalade met spekjes, augurk, appel en verse bieslook
• Pastasalade van penne met tonijn, rode ui, paprika, olijven en ei

€ 2,75 per gerecht

• Zalmsalade met cocktailsaus en Noorse garnalen
• Vleessalade met diverse vleeswaren en rauwkost
• Griekse salade: olijven, fetakaas, rode ui, komkommer en tomaat
• Salade van gerookte kip, haricots verts, tomaat, paprika en olijven met een kerriesausje
• Salade van bleekselderij, appel, gerookte kip, walnoten en mandarijn aangemaakt met honing-yoghurt crème fraîche
• Salade caprese: roma tomaten met zachte buffelmozzarella, verse basilicum en mooie olijfolie
• Salade van Romeinse sla, gerookte forel, scampi’s, roma tomaten, croutons en zonnebloempitten

€ 3,25 per gerecht

• Visplateau met diverse gerookte vissoorten en diverse sauzen
• Gerookte zalm met bieslook crème fraîche en gekookte eieren
• Serranoham met diverse soorten meloen
• Salade van serranoham, appel, rucola, roquefort en een notenmix met een dressing van rode wijnazijn
• Gegrilde rosbief met verse pestodressing en rucola
• Kip Caesar: vers gegrilde kip, romeinse sla, rode ui, roma tomaten, croutons, ei, Parmezaanse kaas en knoflookdressing
• Rundercarpaccio met Parmezaanse kaas, rucola, zonnebloempitten en truffelcrème

€ 3,75 per gerecht

• Gerookte eendenborst met amarene kersen
• Gravad lachs: zalm gemarineerd met dille, mosterd, zout en suiker
• Antipastischotel: Ibericoworst, pastrami, serranoham en spinata romana met een balsamicostroopje
• Vitello tonato: gemarineerde kalfsrosbief met tonijnmayonaise, rode ui en olijven

Hoofdgerechten

€ 5,00 per gerecht

• Mini schnitzels met gebakken champignons en ui
• Gebraden fricandeau met een rode portsaus
• Gegrilde kipfilet, gegratineerd met mozzarella in een tomatensaus
• Pikant gekruide gehaktballetjes in een huisgemaakte tomatensaus
• In kruidenboter gebakken mosselen met verse groenten

€ 5,50 per gerecht

• Pikant gekruide kipreepjes met ui, paprika, taugé en champignons
• Vlaams stoofpotje van rundvlees afgeblust met donker bier en een garnituur van ui en wortel
• Hele beenham geserveerd uit de klem met honingtijmsaus (vanaf 30 personen, anders reeds gesneden gepresenteerd)
• Hongaarse goulash geserveerd met witte rijst
• Gebakken zalmfilet met witte wijnsaus
• Stoofpotje van vis en verse groenten
• Rolletjes van verse scholfilet met dragonsaus

€ 6,00 per gerecht

• Varkenshaasmedaillons met champignonroomsaus
• Mediterrane lamsschouder met een honing-mosterdsaus
• Surf and Turf: biefstukpuntjes en gamba’s in een teriyakisaus met oosterse groenten
• Combinatie van langzaam gegaarde varkensprocureur en buikspek met calvadossaus
• Gamba’s gemarineerd in olijfolie, knoflook en rode pepertjes
• Kabeljauwfilet met prei en een romige kreeftensaus

€ 7,00 per gerecht

• Rumpsteak van het Angusrund met een rode wijnsaus en groene peperkorrels
• Lamsspiesjes in provençaalse marinade met een honing-tijmsaus
• Gegrilde roodbaarsfilet gemarineerd met groene pesto

 

Groentengerechten

€ 2,50 per gerecht

• Provençaalse ratatouille van aubergine, courgette, tomaat, ui, knoflook en verse kruiden
• Gemengde groentenschotel
• Mix van bloemkoolroosjes en broccoli met romige kaassaus
• Parijse worteltjes geserveerd met boter en suiker
• Mix van haricots verts, champignons, spekjes en groene asperges (toeslag € 1,00)
• Stoofpeertjes
• Rode kool gestoofd in rode wijn met appeltjes 

Aardappel- & pastagerechten

€ 2,50 per gerecht

• Aardappelkroketjes
• Gebakken aardappels met knoflook en tijm
• Röstirondjes
• Geroosterde aardappels met olijfolie, provençaalse kruiden en knoflook
• Aardappeltaartjes
• Pommes duchesse
• Wedges, cajun gekruid in de schil
• Citroenspaghetti met olijven, gepofte cherrytomaten en verse kruiden
• Witte rijst
• Tagliatelle met verse pesto en gepofte tomaatjes

Desserts

Buffet A, € 6,00 per persoon

• IJstaarten
• Verschillende soorten ijs geserveerd in glaasjes
• Slagroomsoesjes met chocoladesaus
• Vers fruit salade
• Diverse soorten bavarois
• Chocolade mousse

Buffet B, € 7,00 per persoon

Als buffet A aangevuld met:
• Crème brûlée
• Tiramisu originale

Buffet C € 8,00 per persoon

Als buffet A aangevuld met:
• Kaasplateau
• Strawberrytree

 

Voor groepen vanaf 15 personen is een diner met een door u zelf samengesteld meerkeuze menu ook een optie. Meer informatie vindt u hier.

Wij nodigen u graag uit

Wilt u vrijblijvend een afspraak maken om de mogelijkheden te bespreken, onze zalen te zien en de sfeer te proeven? Bel 078-6231783 of mail naar banqueting@hotelara.nl. Uiteraard kunt u ook een offerte aanvragen.