Trouwen

Vier jullie grote dag bij Hotel ARA!

Ceremonie

Het ja-woord

Geef elkaar het ja-woord ten overstaan van jullie familie en vrienden in Hotel ARA met uitzicht op rivier De Oude Maas. Wij zijn een officiële trouwlocatie en een unieke plek om deze verbintenis met elkaar aan te gaan. En hoe leuk is het om bij mooi weer elkaar het ja-woord te geven in onze trouwtuin! Ook organiseren wij aansluitend graag alle andere feestelijke activiteiten om jullie bruiloft compleet te maken en jullie een onvergetelijke trouwdag te bezorgen.

Eten & drinken

Culinaire invulling

De bruiloft is niet compleet zonder de juiste culinaire invulling. Of het nu gaat om een lekker glaasje bubbels in combinatie met het aansnijden van de bruidstaart of een geheel verzorgd diner, misschien wel in de vorm van een buffet. Onze banqueting afdeling denkt graag met jullie mee! 

Jullie huwelijksdag spetterend afsluiten? Nodig al jullie vrienden en familie uit! We ontvangen de gasten graag met iets lekkers of een glas sprankelende bubbels. Ook de rest van de avond zorgen we dat jullie gasten niks te kort komt. Blijf na je bruiloft heerlijk slapen in een mooie suite van Hotel ARA om nog even lekker in te kunnen nagenieten van jullie mooie dag.

Trouwen

Trouwen

Alles op één locatie

Hotel ARA is een officiële trouwlocatie en heeft 7 bijzondere zalen met prachtig uitzicht op de Oude Maas. Van de huwelijksceremonie tot receptie, van diner tot bruidstaart of van een spetterende feestavond tot een bruidssuite, we organiseren het graag allemaal voor jullie!