Open Trouwlocatie Route

Verliefd, verloofd, gevraagd en gaan jullie nu trouwen? Kom dan op zondag 27 september 2020 vrijblijvend rondkijken en sfeer proeven bij Van der Valk Hotel ARA. Laat online dus even los en kom samen offline inspiratie opdoen! Onze trouwspecialisten staan de hele dag klaar om jullie de locatie te laten zien, al jullie vragen te beantwoorden en eventueel al een voorstel te doen voor jullie grote dag!

Tijdens de bezichtiging krijg je al een beeld van hoe een ceremonie zowel binnen als buiten eruit kan komen te zien, hoe de tafels gedekt worden voor een huwelijksdiner en hoe de zalen klaar staan voor een sfeervolle receptie of een knalfeest. Uiteraard kan je ook alvast een kijkje nemen in eem romatische suite.

Mail of bel als je alvast een tijd wilt vastleggen voor een afspraak deze dag! En mocht zondag 27 september niet in de agenda passen, dan kan je altijd op een andere dag een afspraak maken. 

Stuur een mail naar banqueting@hotelara.nl, bel op 078-63211780 of meld je aan via: .https://www.opentoptrouwlocatieroute.nl/trouwlocaties/van-der-valk-hotel-ara/