Van der Valk Hotel ARA

Trouwen

Heerlijk dineren met de daggasten!

Heerlijk genieten, samen met de daggasten, van een uitgebreid diner met daarbij geserveerd de mooiste wijnen.

Vanaf 15 personen stellen jullie zelf je 3-gangen keuzemenu samen, bestaande uit 3 voorgerechten, 2 hoofdgerechten en 2 nagerechten voor
€ 33,50 per persoon.
Valt de bruiloft bijvoorbeeld in het wildseizoen of tijdens het aspergeseizoen? Wij maken graag een passend voorstel.

Wisten jullie trouwens al dat we ook bijvoorbeeld een barbecue voor jullie kunnen organiseren? En zo zijn er nog veel meer mogelijkheden voor het diner op jullie bruiloft, waarbij wij rekening houden met speciale wensen als vegetarisch of diëten. We informeren jullie graag! 

Vraag vrijblijvend een offerte aan of neem contact op met onze afdeling Banqueting via banqueting@hotelara.nl voor bijvoorbeeld een rondleiding of meer informatie.

Voorgerechten

• Proeverij van 4 kleine voorgerechtjes
• Bombe van gerookte zalm en Hollandse garnalen met wasabimayonaise
• Knoflookgamba’s gegratineerd met Parmezaanse kaas
• Combinatie van zalmtartaar en een kopje kreeftensoep
• Carpaccio van ossenhaas met truffelcrème, Parmezaanse kaas en zonnebloempitten
• Serranoham met meloen en een bosvruchtendressing
• Gerookte eendenborst met een balsamicostroop
• Krachtige ossenstaartsoep met een pestoroom
• Gevogeltebouillon met kerrieroom
• Lichtgebonden kalfsbouillon met basilicumroom
• Soep van pomodoritomaten met geslagen room

Hoofdgerechten

• Gegrilde zalmfilet met een saus van Noilly Prat en verse kervel
• Op de huid gebakken kabeljauwfilet met kreeftensaus
• Gegrilde roodbaarsfilet met knoflook en rozemarijn
• Op de huid gebakken zeebaars met tomatensalsa (toeslag € 2,50)
• Toscaans gemarineerde kalfsspiesjes met rode wijnsaus (toeslag € 2,50)
• Varkenshaas gevuld met pesto en omwikkeld met spek, geserveerd met tomatensaus
• Combinatie van langzaam gegaarde varkensprocureur en buikspek met calvadossaus
• Rumpsteak van het Angusrund met een saus van rode port en bospaddenstoelen (toeslag € 5,00)
• Suprême van maiskip met een romige truffelsaus

Nagerechten

• Bosvruchtenbavarois met een smoothie van ananas
• Crème brûllée van vanille met vanille-ijs
• Crème brûlée van steranijs met een bolletje bitterkoekjesijs
• Trio van chocolade: huisgemaakte brownie, witte chocolademousse en stracciatella-ijs
• Tiramisu originale
• Bavarois van amerene kersen met yoghurtijs
• Grand dessert du chef bestaande uit 4 items