Trouwen

Heerlijk dineren met de daggasten!

Heerlijk genieten, samen met de daggasten, van een uitgebreid diner met daarbij geserveerd de mooiste wijnen.

Vanaf 15 personen stellen jullie zelf je 3-gangen keuzemenu samen, bestaande uit 3 voorgerechten, 2 hoofdgerechten en een nagerecht voor € 34,50 per persoon. Valt de bruiloft bijvoorbeeld in het wildseizoen of tijdens het aspergeseizoen? Wij maken graag een passend voorstel.

Wisten jullie trouwens al dat we ook bijvoorbeeld een barbecue voor jullie kunnen organiseren? En zo zijn er nog veel meer mogelijkheden voor het diner op jullie bruiloft, waarbij wij rekening houden met speciale wensen als vegetarisch of diëten. We informeren jullie graag! 

Vraag vrijblijvend een offerte aan of neem contact op met onze afdeling Banqueting via banqueting@hotelara.nl voor bijvoorbeeld een rondleiding of meer informatie.

Voorgerechten

Proeverij van 4 kleine voorgerechtjes

Tomatensoep
basilicumroom

Bospaddenstoelensoep
kruidencrouton

Pompoensoep
kastanje | groene kruidenolie

Rundercarpaccio
oude kaas | spek | kappertjes | bieslook | honing-mosterdmayonaise | kruidensla | rucola | pijnboompitten

Pasteitje
bospaddenstoelenragout | cantharellen | groene kruiden | rucola

Gerookte eendenborst
gekonfijte gésiers | walnoten | citrus | kruidensla

Garnalenkroket
Hollandse garnalen | kruidensalade | cocktailsaus

Geroosterde pompoencarpaccio
gemarineerde paddenstoelen | walnoot | balsamico dressing | zongedroogde tomaat | geroosterde pompoenpitten

Gegratineerde gamba’s
Parmezaanse kaas | crostini’s

Hoofdgerechten

Thaise groentencurry
wilde rijstmix | paddenstoelen | taugé | bokchoi

Beyond burger
ingelegde groenten | vegan burger and bun | barbecuesaus

Heilbot
krokante korst van rode biet en Parmaham | beurre noisette | seizoensgroenten | aardappelmousseline

Roergebakken scampi’s
salsa verde | gepofte tomaat | inktvis pasta

Zalmfilet
geroosterde amandelen | beurre blanc | peterselie-olie | seizoensgroenten | aardappelmousseline

Eendenborst
portjus | seizoensgroenten | gekonfijte truffelaardappels

Varkenshaasmedaillons
grove mosterdjus | seizoensgroenten | gekonfijte aardappels

Kippendijen
zachtgegaard | Provençaalse linzenstoofpot

Hollandse biefstuk
gekonfijte truffelaardappels | seizoensgroenten | pepersaus

Saté
gemarineerde kipfilet | roerbakgroenten | kroepoek | satésaus | huisgemaakte atjar

Nagerechten

Grand dessert du chef bestaande uit 4 items