Buffet mogelijkheden op jullie bruiloft
Bij Hotel ARA kunt u kiezen uit verschillende buffetten. Voor ieder wat wils. Ook heeft u de mogelijkheid om het bufet uit te breiden met een soep naar keuze.
U kunt bij Hotel ARA een buffet bestellen voor groepen vanaf 25 personen. Indien u de samenstelling van uw buffet zou willen wijzigen, of er bijzondere afspraken gemaakt moeten worden, dient dit in overleg met de banqueting afdeling van Hotel ARA te gebeuren.
Vanzelfsprekend houden wij rekening met speciale dieetwensen en allergieën.
Vraag vrijblijvend een offerte aan of neem contact op met onze afdeling Banqueting via banqueting@hotelara.nl voor bijvoorbeeld een rondleiding, meer informatie of buffetsuggesties.
Alle buffetten zijn uit te breiden met een soep naar keuze à € 2,50 p.p. extra.
- Romige champignonsoep met tuinkruiden
- Krachtige ossenstaartbouillon met kerrieroom
- Soep van pomodoritomaten, geroosterde paprika en geslagen basilicumroom
De soep wordt geserveerd in een feestelijk glas
KOUDE GERECHTEN
• Frisse komkommersalade met paprika en rode ui
• Tomatensalade met mozzarella en pesto
• Groene salade met feta, rode ui, tomaat en een yoghurtdressing
• Diverse gerookte vissoorten met bijpassende sauzen
• Tonijnsalade met olijven en zongedroogde tomaat
• Ardennerham met galiameloen
• Rundercarpaccio met Parmezaanse kaas, rucola en truffelmayonaise
BROOD
• Ambachtelijk breekbrood en stokbrood
• Boter en kruidenboter
WARME GERECHTEN
• Kabeljauwfilet met kruidige tomatensaus
• Gebakken zalmfilet met romige kruidensaus
• Malse varkenshaasmedaillons met rode wijnsaus
• Gewokte kip met satésaus, atjar en kroepoek
• Aardappelkroketjes met mayonaise
• Provençaalse ratatouille van aubergine, courgette, tomaat, ui, knoflook en verse kruiden
DESSERT
• Gevulde slagroomsoesjes en moorkopjes
• Vers fruit met slagroom
• Vruchtenbavarois
• Diverse ijssoorten
• Chocolademousse
€ 36,50 p.p.
KOUDE GERECHTEN
• Frisse komkommersalade met paprika en rode ui
• Tomatensalade met mozzarella en pesto
• Groene salade met feta, rode ui, tomaat en een yoghurtdressing
• Diverse gerookte vissoorten met bijpassende sauzen
• Glaasje Hollandse garnalen met cocktailsaus
• Serranoham met mangochutney
• Gerookte eendenborst met little gem en gerookte amandelen
BROOD
• Ambachtelijk breekbrood en stokbrood
• Tapenade, aioli en tomatensalsa
• Boter en kruidenboter
WARME GERECHTEN
• Lauwwarme scampi’s met roerbakgroenten en teriyaki saus
• Gebakken zalm met witte wijnsaus
• Maiskipfilet met truffelsaus
• Ossenhaaspuntjes met een jus van rode wijn
• Provençaalse ratatouille van aubergine, courgette, tomaat, ui, knoflook en verse kruiden
• Aardappelgratin
DESSERT
• Tiramisu • Vers fruit met slagroom
• Vruchtenbavaroises
• Omelette Sibérienne
• Chocolademousses in glaasjes
• Creme brûlée
€ 39,50 p.p.
KOUDE GERECHTEN
• Frisse komkommersalade met paprika en rode ui
• Tomatensalade met mozzarella en pesto
• Griekse groene salade met feta, rode ui, tomaat en een yoghurtdressing
• Gerookte forel en gerookte zalm met ansjovismayonaise
• Mediterraanse tonijnsalade met olijven
• Vleeswarenplateau met Serrannoham, salami en mortadella
• Vitello Tonnato
BROOD
• Foccacia, ambachtelijk breekbrood en ciabatta
• Olijven, zongedroogde tomaten en champignons in kruidenolie
• Kruidenboter, aioli en tapenade
WARME GERECHTEN
• Spaanse gehaktballetjes in pittige tomatensaus
• Provencaals gekruide kippendijen
• Gebakken zalmfilet met citroen en olijven
• Gamba’s à la Gio • Geroosterde aardappelen met knoflook en rozemarijn
• Vegetarische lasagne
DESSERT
• Tiramisu
• Panna cotta
• Amarettomousse met cantuccini
• Diverse Italiaanse ijssoorten
• Chocolademousse
€ 38,00 p.p.