Buffet mogelijkheden op jullie bruiloft

Bij Hotel ARA kunt u kiezen uit verschillende buffetten. Voor ieder wat wils. Ook heeft u de mogelijkheid om het bufet uit te breiden met een soep naar keuze. 

U kunt bij Hotel ARA een buffet bestellen voor groepen vanaf 25 personen. Indien u de samenstelling van uw buffet zou willen wijzigen, of er bijzondere afspraken gemaakt moeten worden, dient dit in overleg met de banqueting afdeling van Hotel ARA te gebeuren.

Vanzelfsprekend houden wij rekening met speciale dieetwensen en allergieën.

Vraag vrijblijvend een offerte aan of neem contact op met onze afdeling Banqueting via banqueting@hotelara.nl voor bijvoorbeeld een rondleiding, meer informatie of buffetsuggesties.

Soep - als uitbreiding van uw buffet

Alle buffetten zijn uit te breiden met een soep van het seizoen à € 2,50 p.p. extra.

 

Buffet ARA

KOUDE GERECHTEN 
• Salade crudité
• Salade caprese van frisse tomaat, mozzarella en basilicum 
• Frisse salade van witte kool, worteltjes en rozijnen
• Visplateau met diverse soorten gerookte vis en Hollandse garnalen
• Italiaanse tonijnsalade met rode ui en rauwkost
• Ardennerham met galiameloen 
• Rundercarpaccio met Parmezaanse kaas, rucola en truffelmayonaise 

BROOD 
• Ambachtelijk breekbrood en stokbrood 
• Boter en kruidenboter 

WARME GERECHTEN 
• Kabeljauwfilet met kruidige tomatensaus 
• Gebakken zalmmet witte wijnsaus
• Malse varkenshaasmedaillons met rode wijnsaus 
• Malse kippendijen met satésaus en seroendeng
• Aardappelkroketjes met mayonaise 
• Provençaalse ratatouille van aubergine, courgette, tomaat, ui, knoflook en verse kruiden 

DESSERT 
• Gevulde slagroomsoesjes en moorkopjes 
• Vers fruit met slagroom 
• Vruchtenbavarois 
• Diverse ijssoorten 
• Chocolademousse

€ 39,50 p.p.

Buffet ARA de Luxe

KOUDE GERECHTEN 
• Salade crudité
• Salade caprese van frisse tomaat, mozzarella en basilicum
• Aziatische krabsalade met pompoen
• Diverse gerookte vissoorten met bijpassende sauzen 
• Glaasje Hollandse garnalen met cocktailsaus 
• Serranoham met zongedroogde tomaatjes, rucola, vijgen en kruidensla
• Gerookte eendenborst met little gem en gerookte amandelen 

BROOD 
• Ambachtelijk breekbrood en stokbrood 
• Boter en kruidenboter 

WARME GERECHTEN 
• Lauwwarme scampi’s met roerbakgroenten en teriyaki saus 
• Gebakken zalm met witte wijnsaus 
• Kippendijen à la Flamande (ui, bacon, bruin bier en mosterd)
• Ossenhaaspuntjes met een jus van rode wijn 
• Provençaalse ratatouille van aubergine, courgette, tomaat, ui, knoflook en verse kruiden 
• Knoflookaardappeltjes uit de oven, pomme gratin of aardappelkroketjes

DESSERT 
• Tiramisu
• Vers fruit met slagroom 
• Vruchtenbavaroises 
• Omelette Sibérienne 
• Chocolademousses in glaasjes 
• Creme brûlée

€ 42,50 p.p.

Mediterraans buffet

KOUDE GERECHTEN 
• Frisse komkommersalade met paprika en rode ui 
• Tomatensalade met mozzarella en pesto 
• Griekse groene salade met feta, rode ui, tomaat en een yoghurtdressing 
• Gerookte forel en gerookte zalm met ansjovismayonaise 
• Mediterraanse tonijnsalade met olijven 
• Vleeswarenplateau met Serrannoham, salami en mortadella 
• Vitello Tonnato 

BROOD 
• Foccacia, ambachtelijk breekbrood en ciabatta 
• Kruidenboter, aioli en tapenade 

WARME GERECHTEN 
• Spaanse gehaktballetjes in pittige tomatensaus 
• Provencaals gekruide kippendijen 
• Gebakken zalmfilet met citroen en olijven 
• Gamba’s à la Gio
• Geroosterde aardappelen met knoflook en rozemarijn 
• Vegetarische lasagne 

DESSERT 
• Tiramisu 
• Panna cotta 
• Amarettomousse met cantuccini 
• Diverse Italiaanse ijssoorten 
• Chocolademousse 


€ 40,50 p.p.