Routes

Fietsen & wandelen

Van der Valk maakt het u graag gemakkelijk en daarom bedachten we een fiets-app die uw hotelovernachting koppelt aan een op maat gemaakte, mooie fietsroute in de directe omgeving van uw hotel.

Steek met het voetveer de Oude Maas over en ontdek het strakke polderland van Puttershoek. 

Even een frisse neus halen, maar heb je de wandelroute rondom ons hotel wel vaak genoeg gezien? Kies dan voor deze wandelroute door het Develbos. Het is typisch een bos waar inwoners van Zwijndrecht een ommetje gaan doen, al dan niet met hond.

Heerlijk wandelen langs de dijkhuisjes van het pittoreske Heerjansdam. Geniet eerst van het uitzicht op de Oude Maas, om vervolgens uit te kijken over de landerijen en schattige dijkhuisjes.

Een heerlijke boswandeling door de Kijfhoek. Loop langs de Devel zo het natuurgebied in. Een kleine stop om naar de mooie Kijfhoek kerk te kijken en vervolg de route over de bospaden. Stap op het trekpontje voor een klein beetje avontuur, of misschien heeft het gevroren en kan je hier wel heerlijk schaatsen. 

Even helemaal tot rust komen doe je tijdens deze wandeling door de Kijfhoek en Heerjansdam. Een fijne wandeling door het buitengebied, over veel verharde wegen. Misschien spot je zelfs wel een bijzondere vogel. 

Voor de fanatieke wandelaars hebben wij een route uitgestippeld van ruim 12 km. Loop door verschillende reacreatiegebieden en ontdek een stukje van Barendrecht.