KAMERINFORMATIE

AIRCO & VERWARMING
Zie gebruiksaanwijzing .

AMENITIES
Iets vergeten? Bij de receptie zijn diverse producten te verkrijgen zoals tandenborstels, scheersetjes, naaisetjes en douchemutsen.

BADJAS
Bij de receptie kunt u een badjas huren voor €2,50 om tijdens uw verblijf te gebruiken. Wij verzoeken u de badjas tijdens de check-out weer bij de receptie in te leveren.

BEDDEN
Wist u dat onze bedden te koop zijn? Op www.valkstore.nl vindt u het volledige aanbod.

ELEKTRICITEIT
Het voltage in het hotel is 220/230 volt. Het stopcontact voor uw elektrische apparaten bevindt zich in de badkamer.

KLUIS
In het rechterkastje onder het TV-meubel vindt u een hotelkluisje. Het hotel is niet aansprakelijk voor waardevolle spullen die in uw kamer worden achtergelaten. Laat bij vertrek de kluisdeur a.u.b. open staan voor de volgende gast.

KUSSENS/DEKBEDDEN
Een extra kussen vindt u in de garderobekast op uw hotelkamer. Meer kussens en dekbedden zijn op verzoek verkrijgbaar. Hiervoor kunt u contact opnemen met de receptie.

RADIO
U kunt de radio beluisteren via uw televisie.

OORDOPPEN
Oordoppen zijn bij de receptie kosteloos verkrijgbaar.

TELEFOON
Indien u naar een andere kamer wilt bellen, draait u dan eerst een “1” gevolgd door het 3-cijferige kamernummer (bijv. om te bellen naar kamer 7 toetst u 1007). Voor het bellen buiten het hotel draait u eerst een “0” gevolgd door land- en/of kengetal en het telefoonnummer. NB: naar buiten bellen is alleen mogelijk wanneer u uw creditcardgegevens bij de receptie heeft doorgegeven.

WAKE UP CALL
Indien gewenst kunt u zich door de receptie laten wekken. Geeft u tijdig uw wektijd door.

WASSERIJ/STOMERIJ
In de garderobekast vindt u een waszak en formulier met instructies om gebruik te maken van diverse services van de wasserij.