ALGEMENE INFORMATIE

BEDRIJFSDIENSTEN
Bij de receptie kunt u terecht voor al uw zakelijke dienstverlening. Bij de receptie kunt u tegen betaling uw documenten laten kopiëren en/of printen. U kunt uw document mailen naar info@hotelara.nl.

BEZOEK
Het is niet toegestaan gasten op uw kamer te ontvangen. Het gereserveerde aantal gasten is het maximaal aantal personen dat in een ruimte aanwezig kan zijn.

BETAALMETHODEN
Van der Valk Hotel ARA accepteert de volgende betalingsmogelijkheden:
Pin/Maestro
Creditcards: American Express, Diners Club, VISA en Mastercard
Van der Valk Cadeaukaart
Online betaling
Contant (wij accepteren geen biljetten van € 200 en € 500)

BANK
Voor de openingstijden en locaties van de dichtstbijzijnde banken kunt u contact opnemen met de receptie. De dichtstbijzijnde pinautomaat vind je op Oudeland 94-36 (3335 VJ).

BAGAGE
U kunt uw bagage tijdelijk gratis stallen bij de receptie. Van der Valk Hotel ARA is niet aansprakelijk voor verlies of schade.

CADEAUBONNEN
Bij onze receptie kunt u cadeaubonnen kopen van € 5,00 tot € 250,00. Deze zijn in te wisselen in alle Van der Valk hotels en restaurants.

FRISDRANKEN MACHINE
Op de 1e en 2e verdieping staat tegenover de lift een frisdrank- en snoepautomaat waar je tegen betaling gebruik van kunt maken.

GEVONDEN VOORWERPEN
U kunt uw verloren/vergeten spullen tot drie maanden na uw vertrek opvragen bij Van der Valk Hotel ARA. Tegen een vergoeding kunnen wij uw eigendommen opsturen. Het hotel is niet verantwoordelijk voor eventuele schade.

HUISDIEREN
Honden zijn toegestaan in Van der Valk Hotel ARA, hiervoor geldt een toeslag van € 20,00 per hond per verblijf.

KRANTEN
In de hotelbar kunt u verschillende kranten bekijken. 

PAKKETTEN
Laat u pakketten leveren voor uzelf bij onze receptie? Zorg er dan voor dat uw naam zichtbaar is of meld het aan een van onze receptie medewerkers.

POST 
U kunt uw brieven posten bij de receptie. Ook kunnen wij tegen vergoeding uw post (internationaal) frankeren.

ROKEN
Van der Valk Hotel ARA is een geheel rookvrij hotel. Roken is niet toegestaan in de kamers en openbare ruimtes. Buiten op het terras is in de winter een verwarmde rookruimte. Als wij constateren dat u heeft gerookt, brengen wij € 200,00 in rekening in verband met de extra schoonmaakkosten.

STRIJKIJZER & STRIJKPLANK
Bij de receptie kunt u een strijkijzer en strijkplank lenen.

TAXI
U kunt op elk moment uw taxi bestellen bij de receptie. Houd rekening met een wachttijd van circa 15 minuten.

UITCHECKEN
Wij verzoeken u vriendelijk om doordeweeks uiterlijk om 11.00 uur en in het weekend om 12.00 uur uit te checken. Voor de mogelijkheden en prijzen voor een late check-out kunt u contact opnemen met de receptie.

WINKELS
De winkels in het centrum van Zwijndrecht/Dordrecht zijn geopend van maandag tot en met vrijdag tot 18.00 uur, op zaterdag tot 17.00 uur en op donderdagavond tot 21.00 uur.
De supermarkten zijn op zondag open vanaf 12:00 uur.

Veel winkels in het centrum van Dordrecht zijn op zondag geopend tussen 12.00 en 17.00 uur.