ALGEMENE INFORMATIE

BUSINESS SERVICES
Voor al uw business services kunt u terecht bij de receptie. U kunt via de receptie tegen betaling uw documenten laten kopiëren en/of printen. U kunt uw document mailen naar info@hotelara.nl.

BEZOEK
Het is niet toegestaan om gasten te ontvangen in uw kamer. Het gereserveerde aantal gasten is het maximale aantal personen dat er in een kamer aanwezig mogen zijn.

BETAALWIJZEN
Van der Valk Hotel ARA accepteert de volgende betaalmogelijkheden: 
Pin/Maestro
Creditcards: American Express, Diners Club, VISA en Mastercard
Van der Valk Gift Card
Online betaling
Contant (wij accepteren geen biljetten van €200 en €500)

BANK
Voor de openingstijden en locaties van de dichtsbijzijnde banken kunt u zich wenden tot de receptie. De dichtsbijzijnde pinautomaat vindt u op het adres Oudeland 94-36 (3335 VJ).

BAGAGE
Uw bagage kunt u kosteloos tijdelijk stallen bij de receptie. Van der Valk Hotel ARA stelt zich niet aansprakelijk voor verlies en of beschadiging.

CADEAUBONNEN
Bij onze receptie kunt u cadeaubonnen kopen van €5,00 tot €250,00. Deze zijn in alle Van der Valk hotels en restaurants inwisselbaar.

FRISDRANKAUTOMAAT
Op de 1e en 2e verdieping staat een frisdrank- en snoepautomaat tegenover de lift, waar u tegen betaling gebruik van kunt maken. 

GEVONDEN VOORWERPEN
Tot drie maanden na uw vertrek kunt u uw verloren/vergeten eigendommen opvragen bij Van der Valk Hotel ARA. Uw eigendom kunnen wij tegen betaling nasturen. Voor eventuele schade is het hotel niet verantwoordelijk. 

HUISDIEREN
Honden zijn toegestaan in Van der Valk Hotel ARA, er geldt een toeslag van €20,00 per hond per verblijf.

KRANTEN
In de hotelbar kunt u diverse kranten inzien

POST
U kunt uw brievenpost via de receptie laten versturen. Tevens kunnen wij uw post (tegen betaling) (internationaal) frankeren.

ROKEN
Van der Valk Hotel ARA is een geheel rookvrij hotel. Op de kamers en in de openbare ruimtes is het niet toegestaan om te roken. Buiten op het terras bevindt zich een ’s winters verwarmde rookruimte. Wanneer wij constateren dat u heeft gerookt zullen wij €200,00 in rekening brengen in verband met de extra schoonmaakkosten.

STRIJKIJZER & STRIJKPLANK
Een strijkijzer en strijkplank zijn te leen bij de receptie.

TAXI
U kunt op elk gewenst moment uw taxi via de receptie bestellen. Houdt u rekening met een wachttijd van ongeveer 15 minuten.

UITCHECKEN
Wij vragen u vriendelijk om uiterlijk 11.00 uur uit te checken op weekdagen, en om 12.00 uur in het weekend.  

Voor de mogelijkheden en prijzen voor een late check-out kunt u contact opnemen met de receptie. 

WINKELS
De winkels in het centrum van Zwijndrecht/Dordrecht zijn van maandag t/m vrijdag geopend tot 18:00 uur, op zaterdag tot 17:00 uur en donderdagavond tot 21:00 uur. 

In het centrum van Dordrecht zijn veel winkels op zondag geopend tussen 12.00 en 17.00 uur.