Informatie overnachting

Welkom bij Hotel ARA

Beste gast,

Wij heten u van harte welkom bij Van der Valk Hotel ARA. Gelegen in natuurgebied de "Hooge Nesse" verblijft u bij ons in een oase van rust en groen. Natuurlijk doen wij ook ons ​​best om dat zo te houden! Dit doen we door duurzaamheid steeds meer te integreren in onze bedrijfsprocessen, diensten en producten. Maar ook u als gast kunt hieraan bijdragen door bijvoorbeeld uw handdoeken een tweede dag te gebruiken.

In deze folder vindt u de belangrijkste informatie over uw verblijf en de openingstijden van de aangeboden faciliteiten, zoals het zwembad, de sauna, de fitnessruimte, onze bar en ons restaurant. Ook onze receptie is 24 uur per dag bereikbaar voor al uw vragen en wensen!

Wij wensen u een zeer aangenaam verblijf in ons hotel!

Team Van der Valkhotel ARA

 

 

Heeft u graag een extra kussen of deken, wilt u gebruik maken van een badjas of bent u benieuwd naar de instructies over de airco & verwarming, kluis en telefoon? Klik hieronder verder voor alle informatie.

Heeft u graag een extra kussen of deken, wilt u gebruik maken van een badjas of bent u benieuwd naar de instructies over de airco & verwarming, kluis en telefoon? Klik hieronder verder voor alle informatie.

In geval van nood

Calamiteiten & veiligheid

Uiteraard hopen wij dat jullie deze informatie niet nodig hebben tijdens het verblijf in ons hotel. Maar wat moet je nou doen als er onverhoopt toch calamiteiten plaatsvinden? Klik verder voor alle informatie wat betreft alarm, brand en EHBO.

GENIETEN & ONTSPANNEN

Naast een verblijf in ons hotel zijn er volop mogelijkheden om optimaal te ontspannen.

Lekker borrelen in onze hotelbar, uitgebreid dineren of morgenochtend aanschuiven? Hieronder vindt u onder eten & drinken alle informatie over ons restaurant.

Eten & Drinken

Eten & Drinken

Eten & Drinken

ONTBIJTBUFFET: Maandag t/m vrijdag verwelkomen wij u graag tussen 06:00 en 10:00 uur, op zaterdag en zondag tussen 08:00 en 11:00 uur.

LUNCH: Wij serveren dagelijks lunch in de bar of het restaurant vanaf 11:00 uur. 

DINER: Ons restaurant is dagelijks geopend van 17.00 tot 22.00 voor diner.

BAR: De hotelbar bevindt zich op de begane grond en is geopend van maandag t/m vrijdag van 06:00 tot 00:00 uur. Op zaterdag en zondag van 08:00 tot 00:00 uur.

Reserveren

ROOMSERVICE

Eet je liever op je kamer? Maak dan gebruik van onze roomservice.

Om roomservice te bestellen, scant u de QR-code op het informatiebord in uw kamer.

 


 

ONTSPANNEN OF SPORTEN?

Liever even actief en sportief bezig zijn, of helemaal tot rust komen?
Wij hebben diverse faciliteiten waar gebruik van gemaakt kan worden. 
Scroll snel verder!

Faciliteiten

Faciliteiten

Faciliteiten

Wilt u gebruik maken van de sauna, het zwembad of de fitness? Of gaat u er liever op uit en bent u benieuwd naar het huren van een fiets of e-chopper? Klik hieronder om alle informatie over onze faciliteiten te lezen.

AANVULLENDE INFORMATIE FACILITEITEN

Eet je liever op je kamer? Maak dan gebruik van onze roomservice.

Om roomservice te bestellen, scant u de QR-code op het informatiebord in uw kamer.

 

 


 

FEEDBACK

Heeft u een opmerking of probleem, neem dan contact op met de receptie. Wij zullen uw probleem altijd direct proberen op te lossen. U kunt uw opmerkingen of aanbevelingen ook richten aan info@hotelara.nl.