Kerst

Kerstbuffet

Voor veel families is Kerst de leukste tijd van het jaar. De hele familie komt samen en de avond draait om gezelligheid, lekker eten en tijd doorbrengen met elkaar. Woont uw familie verspreid over het land en wilt u genieten met de hele familie van een culinair kerstbuffet? Of wilt u zelf niet uren in de keuken staan?

Bij Van der Valk kunt u komen genieten van een feestelijk kerstdiner in onse sfeervolle restaurant tijdens de kerstdagen. Bij het kerstbuffet van Van der Valk Hotel ARA wordt alles voor u verzorgd. Laat u tijdens de Kerst volledig in de watten leggen. U kunt met een gerust hart de feestdagen in en genieten van alle gezelligheid.

Laat u verrassen door onze chef-koks

U kunt zo aanschuiven bij het kerstbuffet van Van der Valk Hotel ARA. Dat kan u een flink aantal uren besparen in de keuken. Bovendien is er meer dan genoeg keuze voor iedereen. Van heerlijke koude voorgerechten en salades tot warme gerechten met heerlijke vlees, vis en vegetarische lekkernijnen.

Geniet van een veelzijdige internationale keuken, die uiteraard volledig in kerststijl is en passend bij het seizoen. Zijn er personen met allergieën of dieetwensen in de familie? Geen probleem, geef het tijdens het reserveren door zodat onze chef-koks hier rekening mee kunnen houden.

Zo kan iedereen dus onbeperkt genieten van culinaire hoogstandjes. Daarnaast sluit u de avond af met een spetterend dessertbuffet.

Geen zin om naar huis te rijden? Kiest u dan voor een arrangement en blijf overnachten!

Arrangement

Dit jaar serveren wij ons kerstbuffet op 24,25 en 26 december!