Vier de kerstdagen bij Van der Valk Hotel ARA

Vanwege de Covid-19 maatregelen is ons kerstaanbod dit jaar anders dan anders. Wij hopen u met dit aanbod te verrassen en u tegelijkertijd een veilige warme kerst te kunnen bieden. Zoals u van ons gewend bent is ons hotel prachtig aangekleed in kerstsfeer en het uitzicht op de Oude Maas maakt de locatie prachtig om kerst te vieren. En uiteraard leent de omgeving zich fantastisch om een mooie wandeling te maken. 

LEKKER LANG WEG IN EIGEN LAND
Wat dacht u van een lekker lang verblijf tijdens de kerstvakantie? Relax en ontspan in het hotel of verken de mooie omgeving. Kijk hier naar ons Jingle Bells Arrangement voor een verblijf van 2 tot 7 nachten.

CULINAIR GENIETEN 
Op vrijdag 25, zaterdag 26 en zondag 27 december serveren wij een 4-gangen kerst keuzelunch en voor de kleine gasten een kindermenu. Omdat wij nu nog niet weten hoe de situatie rondom de kerstdagen is, kan momenteel alleen gereserveerd worden voor het 5-gangen kerstdiner in combinatie met een verblijf in het hotel. Het is mogelijk om u in te schrijven voor onze wachtlijst. Wij berichten u dan indien er plaats is voor het kerstdiner.

Kerstlunch      Kerstdiner  

OUD & NIEUW 
Tijdens de jaarwisseling hebben wij bewust voor rust gekozen. Deze avond sluiten onze keuken,  restaurant en bar om 20.00 uur. Er zijn geen activiteiten in ons hotel gepland. 

Arrangementen           

Laten we er ondanks alles een onvergetelijke feestdagen van maken!              

*Voor alle reserveringen houden wij de RIVM richtlijnen aan met betrekking tot maximale (tafel) capaciteit