Vier de kerstdagen bij Van der Valk Hotel ARA

Zakelijke kerstbijeenkomsten

Wilt u samen met uw collega's 2019 afsluiten of 2020 inluiden in een bijzondere omgeving? Dat kan bijvoorbeeld met ons Zakelijke Proosten Arrangement!

Genieten met de hele familie

Heerlijk genieten tijdens de feestdagen met uw gezin, familie en vrienden zonder de stress van boodschappen doen, koken en een berg afwas? Kom dan gezellig naar Hotel ARA en schuif aan tijdens de kerstbrunch of het kerstbuffet op eerste of tweede Kerstdag. 

Ons hotel is prachtig aangekleed in kerstsfeer en het uitzicht op de Oude Maas maakt de locatie prachtig om Kerst te vieren. En uiteraard leent de omgeving zich fantastisch om een mooie wandeling te maken. 

Beschikbaarheid

Op dit moment hebben we enkel nog plaats bij het kerstbuffet op 2e kerstdag om 16:30 uur. Zorg daarom dat u snel reserveert. 

 

Kerstbuffet  

Maakt u er liever een mini-vakantie van? Maak deze feestdagen dan helemaal compleet met een overnachting in ons hotel. U boekt al een verblijf in een luxe en ruime kamer inclusief Familie Kerstbuffet, uitgebreid ontbijtbuffet en vrij gebruik van het zwembad, sauna en fitnessruimte vanaf € 99,50 p.p.

Familie Kerstarrangement

Deluxe Kerstarrangement

Oud & Nieuw

Tijdens de jaarswisseling hebben wij bewust voor rust gekozen. Deze avond sluiten onze keuken,  restaurant en bar om 20.00 uur. Er zijn geen activiteiten in ons hotel gepland.