Locatie

Rotterdam

Rotterdam is altijd in beweging. De stad heeft de grootste havens ter wereld en is een groeiende metropool met een prachtige skyline. En dat op slechts 15 minuten rijden van Van der Valk Hotel ARA.

Er is genoeg te ontdekken in Rotterdam. Naast bijzondere moderne architectuur en verrassende restaurants, biedt Rotterdam ook op cultureel gebied voor een ieder wat wils. Er zijn verschillende musea en festivals door de hele stad en ook een rondvaart met de Spido is een aanrader.
Rotterdam mag ook zeker niet ontbreken tijdens een bezoek aan Van der Valk Hotel ARA.
 

Euromast

De supersnelle liften brengen u naar 100 meter hoogte, van waar er een adembenemend uitzicht is over Rotterdam.
Bekijk de website van de Euromast voor meer informatie.

Centraal Station Rotterdam

Het Centraal Station heeft de afgelopen een ware metamorfose ondergaan en is zeker een bezoek waard als u in Rotterdam bent!
Lees meer over het Centraal Station Rotterdam

Markthal

De combinatie van een overdekte markthal en woningen, maakt dat het Rotterdam een primeur heeft. De Markthal is een prachtig architectonisch gebouw en is 7 dagen per week geopend.
Bezoek de website van de Markthal

Kunsthal Rotterdam

De Kunsthal Rotterdam biedt kunst in de breedste zin van het woord; oude kunst, nieuwe kunst, fotografie of design. Ook zijn er wisselende tentoonstellingen. 
Bezoek de website van de Kunsthal Rotterdam

Museum Boijmans van Beuningen

Museum Boijmans van Beuningen is een veelzijdig museum met een collectie van hedendaagse kunst tot de periode van de late middeleeuwen. Ook zijn er wisselende tentoonstellingen.
Bezoek de website van Museum Boijmans van Beuningen

Maritiem Museum

Het Maritiem Museum in Rotterdam neemt u mee op reis door het maritieme verleden en heden en heeft wisselende tentoonstellingen.
Bezoek de website van het Maritiem Museum Rotterdam

Spido

Maak een rondvaart door de havens van Rotterdam!
Bezoek de website van de Spido