Locatie

Fietsen en wandelen

Fietsen in Het Groene Hart

Sportief of als recreatie, korte of lange fietstochten, de omgeving van Van der Valk Hotel ARA biedt veel mogelijkheden! Zwijndrecht ligt aan de zuidrand van het Groene Hart. Het Groene Hart ligt middenin de Randstad en is één van de twintig nationale landschappen.

Aan de zuidrand van het Groene Hart liggen de polders Alblasserwaard en Vijfheerenlanden, tussen de rivieren Lek, Noord, Merwede en Linge, een puur Hollands Landschap!

Met het voetveer steekt u de Oude Maas over en ontdekt u de De Hoeksche Waard. Het polderland biedt alle ruimte; langgerekte akkers, hoge rijk beboomde dijken met karakteristieke dijkbebouwing en oude kreken.
Ontdek De Hoeksche Waard te voet, met de fiets of zelfs met paard en wagen.

Vanuit het hotel hebben we meerdere fietsroutes uitgestippeld die de moeite waard zijn! Uiteraard kunt u ook zelf een route samenstellen aan de hand van de knooppuntenroutes. De receptie helpt u graag aan een fietsroutemap.

Wandelen in de omgeving

Wandelschoenen aan, rugzak mee en genieten van de afwisselende natuur!

Niet alleen in de nabije omgeving van Van der Valk Hotel ARA maar ook in de Hoeksche Waard, de Biesbosch of rond de molens van Kinderdijk kunt u fantastisch wandelen! Wij informeren u graag over de mogelijkheden.