Info & To Do

Van der Valk Hotel ARA

Er is genoeg te doen in onze omgeving. Bezoek bruisend Rotterdam of Dordrecht, de oudste stad van Holland. Maar het is ook heerlijk genieten rondom ons hotel. Lekker fietsen, wandelen of de schepen bekijken die voorbij varen. Reserveer een van onze arrangementen en kom genieten!

Regionale informatie

Ontdek de prachtige omgeving van ons hotel! Lees meer

Volgende

Kunst Expositie: Bart Ensing - houtsculpturen

21 apr 2017 - 31 aug 2017

Valk Art organiseert regelmatig wisselende kunst exposities in Van der Valk Hotel ARA. 

We nodigen u van harte uit om de kunst van Bart Ensing te komen bekijken. 

Bart Ensing maakt sculpturen van in de natuur gevonden hout. Organische vormen, werk dat je wilt voelen. Hij wil de kijker vooral uitnodigen om zich te verwonderen, een tweede keer te kijken, en hopelijk zich te laten raken.

Ensing gebruikt hout dat hij in de natuur vindt, 'als het maar krom, rot of schimmelig is'. De sculpturen komen zonder vooropgezet plan, al kijkend en voelend, tot stand. Vaak lukt het Ensing om van het zware materiaal hout, zeer open en luchtige sculpturen te maken. Ze kunnen figuratief zijn of abstract, maar ook bij die laatste werken is er veelal vaag een organische, soms menselijke vorm te herkennen.

Bart Ensing laat je kijken, voelen, verwonderen.

In Zwijndrecht toont Ensing vooral grotere sculpturen. Ook exposeert hij een speelse installatie van een groep visjes. Voor andere werken, exposities en overleg over een beeld in opdracht kijkt u op www.deverbeelding-online.nl.

Boek een overnachting bij Van der Valk Hotel ARA en laat u niet alleen verrassen door deze prachtige natuurkunst in de lounge en het café maar ook in de vides van de hotelgang!