Van der Valk Hotel ARA

Kerst 2017

1e Kerstdag

Vier eerste Kerstdag in Van der Valk Hotel ARA!


Geniet samen met familie of vrienden van een heerlijke brunch, kerstdiner of buffet dansant in Hotel ARA, gelegen aan de Oude Maas.

Op 1e Kerstdag kunt u het buffet Dansant nog reserveren in combinatie met een overnachting. Graag reserveren wij een mooie kamer voor u.

Reserveer voor Kerst

Buffet Dansant

Een stijlvolle en feestelijke avond vol culinair en muzikaal entertainment. Onze bedienings- en keukenbrigade staan klaar om u te laten genieten van een topavond! Terwijl u wordt verwend door de service en aandacht van ons bedieningsteam, beleeft u de specialiteiten van onze chef-kok onder het genot van de klanken van het duo Small Case. Het buffet dansant wordt in 4 gangen gepresenteerd. Tussen de gangen door heeft u de tijd om te dansen.

Mooie voorgerechten als schaal- en schelpdieren en exclusieve koude vleeswaren worden opgevolgd door heerlijke wildgerechten, vis- en vleeshoofdgerechten en diverse garnituren.

Als perfecte afsluiter wordt het dessertbuffet gepresenteerd vol prachtig opgemaakte taarten, zoete zaligheden, zachte mousses en warme heerlijkheden.

Volwassenen €72,50
Dresscode: Feestelijk!

Ontvangst met een heerlijk glas bubbels en amuse om 19:00 uur.

Einde buffet dansant omstreeks 00:30 uur.

Het Kerstbuffet Dansant is nog te reserveren in combinatie met een overnachting. Indien beschikbaar reserveren wij graag een mooie kamer voor u.

Reserveer het Dansant arrangement