Genieten bij Van der Valk

Ontdek ons restaurant

À la carte restaurant

Restaurant Hotel ARA

Lunchen en dineren met zicht op de Oude Maas!

Door de warme uitstraling van het bruisende restaurant, de ruime keus uit de heerlijkste gerechten van de uitgebreide lunch- en dinerkaart en het prachtige uitzicht op de Oude Maas. Hotel ARA is de perfecte plek voor een heerlijke lunch of diner. Bij mooi weer is zelfs dineren op ons prachtige terras mogelijk.

Ontmoet elkaar

Hotelbar

Onze sfeervolle hotelbar is een ideale locatie voor een informele borrel met vrienden of collega's. Ook voor uw zakelijke afspraak is onze hotelbar de ideale plek. 

Wilt u tijdens het borrelen gebruik maken van wat lekkere hapjes? Heeft u trek in een heerlijk biertje, goed glas wijn of smakelijke cocktail? Laat het u smaken!

Family & Friends

Iets te vieren?

Ook daarvoor bent u bij Van der Valk Hotel ARA aan het juiste adres. Dineren met familie en vrienden in ons restaurant of zelfs in een aparte zaal hoort tot de mogelijkheden.

U kunt kiezen uit diverse arrangementen met heerlijke hapjes en drankjes.

Een goed ontbijt is het beste begin van de dag! Zodra u het restaurant binnenkomt, komen de geuren van verse koffie, eitjes en brood u al tegemoet. Geniet van vers gebakken eieren, vers brood, heerlijk beleg, fruit, yoghurt en al het ander lekkers. De perfecte basis voor een nieuwe dag.