Ontdek onze beste deals

Aanbiedingen Van der Valk Hotel ARA

Met onze deals boekt u de beste prijs voor een overnachting inclusief uitgebreid ontbijtbuffet bij Van der Valk Hotel ARA! Zo weet u zeker dat u niet teveel betaalt. De deals variëren per periode dus wacht niet te lang met boeken. Wij hopen u binnenkort te mogen verwelkomen!

Geniet van een extra voordelig nachtje weg inclusief uitgebreid ontbijtbuffet bij Van der Valk Hotel ARA met deze bestseller deal! Combineer uw verblijf met een bezoekje aan de historische stad Dordrecht of ontdek de natuurrijke omgeving van het hotel. Met de bestseller deal kunt u gratis annuleren tot 24 uur voor aankomst.

Geniet voordelig van alles dat ons hotel en de fijne omgeving van het hotel te biedden hebben. Wandelend of fietsend de omgeving ontdekken. Breng een bezoek aan Dordrecht, Kinderdijk of de Biesbosch. Kom daarna bij in ons zwembad of in de sauna. Zien we u snel?

Voor wie definitief besloten heeft een verblijf te boeken bij Van der Valk Hotel ARA en er extra voordelig op uit wil, is de Superdeal ideaal! Ook hierbij geniet u van een heerlijke overnachting inclusief uitgebreid ontbijtbuffet, tegen extra scherp tarief. De Superdeal kan, in tegenstelling tot de bestseller, niet kosteloos geannuleerd worden.

Minimaal 35% korting

Vroege Toekan Weken

Onze populairste deal! Profiteer van minimaal 35% korting en geniet van de Vroege Toekan weken bij Hotel ARA! Deze exclusieve deal loopt 5 keer per jaar, twee weken lang. Houdt deze pagina goed in de gaten, want dit wilt u niet missen!

Heeft u een Valk Account? Dan spaart u ook nog eens €2,50 p.p. tegoed op het gehele verblijf zodra u boekt via uw account.