Update 1 april 2020:

Van der Valk Hotels & Restaurants hanteert nieuwe aangescherpte maatregelen

Van der Valk geeft, als familiebedrijf, de hoogste prioriteit aan de gezondheid, veiligheid en welzijn van onze gasten en medewerkers. Met het oog op de recente ontwikkelingen en de nieuw afgekondigde overheidsmaatregelen, heeft Van der Valk tot en met dinsdag 28 april a.s. al haar Nederlandse restaurants gesloten. De meeste van onze hotels zijn wel open. Wij adviseren om contact op te nemen met het hotel dat je eventueel wilt bezoeken.

Wij hopen uiteraard dat dit een bijdrage levert aan het voorkomen van verdere verspreiding van het Coronavirus. Ons familiebedrijf fungeert al vele tientallen jaren als een belangrijke ontmoetingsplaats binnen onze samenleving. Vele maatschappelijke netwerken komen binnen onze vestigingen tot stand en worden daar onderhouden. De stappen die wij nu nemen voelen dan ook als onwerkelijk en hebben wij lang als ondenkbaar gezien. In deze uitzonderlijke omstandigheden is er echter geen andere keuze.

Wij vertrouwen erop dat wij als samenleving alles doen wat nodig is om deze situatie een halt toe te roepen, en sterk en veerkrachtig zijn bij het herstel in de periode daarna. Voor de meest gestelde vragen en antwoorden, verwijzen we u graag door naar het RIVM. Voor vragen over reserveringen verwijzen wij u graag naar het hotel waar u de boeking heeft gedaan.

Met gastvrije groet,
Familie Van der Valk