ARA ART

ARA ART FAIR |

Vooraankondiging 14e ARA ART FAIR bij Van der Valk Hotel ARA

In 2018 wordt voor de 14e keer de ARA ART FAIR georganiseerd. Deze informele kunstbeurs is inmiddels een begrip onder kunstliefhebbers en kunstenaars.

Op de ARA ART FAIR exposeren gemiddeld circa 100 beeldend kunstenaars in -door hen zelf voor één weekend- omgetoverde kleine galerietjes in zalen, kamers, suites, gangen van Van der Valk Hotel ARA in Zwijndrecht. Er waren gevarieerde werken van hedendaagse kunst te zien, die in aanwezigheid van en door de kunstenaars gepresenteerd werd. U kunt hierbij denken aan schilderijen, beelden, keramiek, glas, textiel, sieraden en dergelijke van figuratief en traditioneel tot abstract en progressief. 

Wandelend langs werken van 2 tot 20.000 euro, terwijl muziek en lekkers voorbij kwamen, konden bezoekers zich laven aan allerhande vormen van kunst en overgaan tot koop als oog en hart geraakt werden. Kunst om te delen, kunst die gewoon mooi is om te zien, of kunst die laat nadenken, maar vooral: kunst die verbindt.

Wij bedanken alle deelnemers en bezoekers voor wederom een enorm succes tijdens afgelopen editie van de ARA ART Fair! Wij verwelkomen u graag op de volgende ARA ART FAIR.

Voor meer informatie verwijzen we u graag door naar Valk Art