ARA ART FAIR 2021 GEANNULEERD

Het is met pijn in ons hart dat wij het besluit hebben moeten nemen om de ARA Art Fair 2021 uit te stellen naar een later tijdstip.

De ARA Art Fair staat traditiegetrouw voor een druk en gezellig weekend. De huidige maatregelen met betrekking tot bijeenkomsten in acht nemend denken wij dat wij daar dit jaar niet aan kunnen voldoen.

Aanmelden: sales@hotelara.nl

We houden u op de hoogte en blijf veilig en gezond!

  

Wij houden van kunst en van Kunst. U ook? Kunt u ook zo genieten van een uitdaging, iets spraakmakends of gewoon van iets moois? Bent u professioneel kunstenaar? Bent u op zoek naar expositie mogelijkheden? Valk-Art wil graag de kunstliefhebber en de kunstenaar aan elkaar voorstellen, met elkaar in contact brengen. Het is onze missie om zoveel mogelijk kunstenaars een podium te bieden voor een groot, breed en geïnteresseerd publiek. 

Kunstenaars jong, oud, beginnend, gevestigd, modern of klassiek werkend met een passie voor 'een andere kijk' op de wereld om ons heen, maar altijd professioneel bezig. Beginnende kunstenaars, die willen leren van de ervaren collega's. Ervaren kunstenaars, die het een uitdaging vinden om beginnelingen te adviseren. Collega's die met elkaar een mooi product neer zetten door de sfeer van verbinding en vriendelijkheid zie zij met elkaar creëren. 

Valk Art organiseert jaarlijks diverse fairs en exposities. Het aanbod van de kunstwerken is altijd zeer gevarieerd; van schilderijen, aquarellen en tekeningen tot fotografie, beelden in brons, steen en hout, glaswerk, keramiek tot sieraden. Betaalbare kunst, ook voor de kleine(re) beurs is er altijd iets te vinden! Opbrengsten van de verkopen zijn volledig voor de deelnemende kunstenaar. 

Voor meer informatie verwijzen we u graag door naar Valk Art